maandag 13 januari 2014

Mijn Druid Animal Oracle komt met de post

Na heel lang te hebben getwijfeld (ik koop te veel decks), heb ik afgelopen vrijdag toch besloten om voor mijzelf het Druid Animal Oracle deck  te bestellen bij Bol.com.. Ik heb alleen het deck (in het Engels) besteld. Hoewel ik het boek vast wel erg mooi zou vinden denk ik dat ik in het LWB wel genoeg informatie kan vinden en dan is er altijd het internet nog. Het gaat mij voornamelijk om de prachtige afbeeldingen van de dieren getekend door Bill Worthington. Ik heb namelijk al het Druidcraft Tarot deck and The Wildwood Tarot van dezelfde tekenaar. Ik ben vooral gecharmeerd van de haas, de wolf, de uil en de beer. Ik vind het zo fijn dat dit deck, ook al heeft het  (maar) 33 kaarten, alle vier de dieren bevat die juist mijn speciale interesse hebben. Ik vind het altijd heel spannend om een nieuw deck te krijgen. Niet zozeer omdat ik bang ben dat ik het niet mooi vind, maar omdat ik al een aantal keer heb meegemaakt dat er beschadigingen aan de randen of vlekjes op de achterkanten zaten. Zowel bij Bol.com als bij Book Depository heb ik altijd prima service gehad, maar het valt gewoon tegen wanneer je niet gelijk met je nieuwe deck aan de gang kunt. Dus nu maar met spanning wachten wanneer de post mijn pakjes brengt

zondag 12 januari 2014

Schrijven doet mijn ziel zingen

Life Purpose Oracle Cards
Vandaag heb ik een stukje gepost op mijn ander blog over durven dromen; erachter durven komen wat je hartenwens is.
Wanneer ik er goed over nadenk is mijn hartenwens: schrijven! Gewoon de activiteit van het schrijven waar over dan ook maakt me gelukkig;  Het schrijven in mijn dagboek zowel op papier als in een Word document, het schrijven op mijn blog: Greylady’s Hearth, het commenten op andere blogs en het mailen naar vrienden. Tot nu toe is het nog nooit een droom geweest om een boek of verhaal te schrijven Maar wat niet is kan nog komen.
Waarom nu terug bij dit blog. Waarschijnlijk om mijn liefde voor Tarot en Orakel kaarten te combineren met mijn liefde voor achter elkaar door te schrijven in mijn eigen taal. Begrijp me niet verkeerd. Mijn Engelse blog is mij erg lief. Het brengt me in contact met gelijk gestemde Engels sprekende/schrijvende mensen en het dwingt me om heel goed na te denken over wat en hoe ik iets wil verwoorden. Maar soms verlang ik er gewoon heel erg naar om de woorden uit mijn vingers/pen te laten stromen zonder dat ik moet nadenken over hoe ik het in het Engels zou kunnen vertalen.
Dus daarom wil ik vanaf vandaag een gooi doen om hier regelmatig iets te posten. Mijn dagelijkse kaarten blijf ik in het Engels schrijven. Hier zullen de wat uitgebreidere tarotlezingen of overdenkingen hun plekje vinden.